kolmapäev, 7. september 2016

Latsõ olaq lämmähe

Mi perre latsõl oll' timahavvanõ süküskuu 1. päiv väega tähtsä, sääne, midä täl ei olõ olnu inne ega tulõ ka inämb ilmangi. Timäst sai tuul pääväl koolilats. 1. koolipääväs sai plaanit tummõsinine lühküide käüssidega kleit, aq et mi ilma ilmangi ei tiiä, koi kleidi manoq valgõ boolero. Ni õigõhõ tei, tuud lätski vajja.
Meie pere lapsel oli sel aastal väga tähtis 1. september - selline, mida tal ei ole varem olnud ega tule ka enam kunagi. Temast sai nimelt koolilaps. 1. koolipäevaks sai plaani võetud selga panna tumesinine lühikeste varrukatega kleit, aga et meie ilma kunagi ei tea, siis kudusin kleidi juurde boolero. Ja õigesti tegin, seda läkski vaja.
Mullõ miildü väega uma boolero heegeldet viir, tuuperäst otsusti ka latsõ umalõ säändsesama tetäq. Passis häste mu meelest.
Mulle väga meeldis oma boolero heegeldatud äär, seepärast otsustasin ka lapse omale samasuguse teha. Sobib mu meelest väga hästi.
Ku viir vällä jättäq, sis koi umast pääst. Langas om Alize Baby Wool ni koi 3 mm vardidõga.
Kui Dropsilt võetud ääris välja jätta, siis kudusin boolero oma peast. Lõngaks on Alize Baby Wool ja kudusin 3 mm varrastega.

2 kommentaari:

  1. Jälle väga kena boolero! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! Eks selle boolero puhul kehti ikka see lihtsuse ja ilu seos.

      Kustuta